Audi Wielenservice

Om veilig, zuinig en comfortabel in uw Audi te kunnen rijden is het gebruik van goede autobanden erg belangrijk. Wij leveren daarom een compleet assortiment zomer- en winterbanden en checken uw auto tijdens de bandenwissel op 12 essentiële punten. Ga vandaag nog langs voor de Audi Wielenservice bij uw Audi-dealer in Friesland.

Zomer- en winterbanden

Het gebruik van zomer- en winterbanden is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid, het verhoogt ook uw rijcomfort. Winterbanden hebben een speciaal profiel en rubbersamenstelling waardoor de banden, tijdens koude en gladde omstandigheden, flexibel blijven en sneeuw wordt afvoert. Voor slechts € 39,- wisselen wij uw complete wielenset. Heeft u geen complete set maar losse banden op uw huidige velgen, dan banden wij uw winter- of zomerbanden om voor € 83,- per set.

Bandenopslag

Heeft u zelf geen opslagruimte om uw banden tussentijds op te slaan? In ons bandenhotel worden uw zomer- en/of winterbanden opgeslagen in klimaatgecontroleerde ruimten. Dankzij optimale condities zoals een vrijwel constante temperatuur en vochtigheidsgraad en weinig verlichting, gaan uw banden langer mee en blijven functionele eigenschappen beter behouden.

Autocheck op 12 punten

 1. Bandenprofiel
 2. Slijtagepatroon van banden
 3. Bandenreparatieset/reservewiel
 4. Bandenspanning
 5. Verlichting buitenzijde
 6. Remblokken
 7. Remschijven
 8. Ruitenwisserbladen
 9. Niveau ruitensproeiervloeistof
 10. Steenslag voorruit
 11. Niveau koelvloeistof
 12. Motoroliepeil

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.