Audi Welkomstcheck

Uw Audi occasion niet bij een officiële dealer gekocht? Laat de technische staat van uw nieuwe auto voor slechts € 39,- controleren door de Audi specialisten van uw Audi-dealer in Friesland. Maak vandaag nog een afspraak voor een Welkomstcheck.

Een vertrouwd gevoel

U heeft een tweedehands Audi gekocht, maar twijfelt over de technische staat? Als u een occasion koopt bij een officieel Audi-dealer zoals Bourguignon dan kunt u er op vertrouwen dat uw auto technisch volledig is nagelopen door een expert. Maar als u de occasion elders heeft gekocht, heeft u deze zekerheid niet. In dat geval kunt u toch gebruiken maken van onze Audi expertise. Met de Audi Welkomstcheck wordt uw occasion op dezelfde punten nagelopen, als wij met onze eigen occasions doen. Na deze kennismaking rijdt u met een vertrouwd gevoel in uw "nieuwe" Audi.

Welkomstcheck op 18 punten

Tijdens de Audi Welkomstcheck loopt onze gespecialiseerde autotechnicus uw Audi na op maar liefst 18 punten. Denk bijvoorbeeld aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden niet overgeslagen. Na afloop ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en ontvangt u advies over toekomstig onderhoud.

Uw voordelen

  Voordelige service

  Geen verplichtingen

  Advies op maat van een in Audi gespecialiseerde autotechnicus

  Benodigde reparaties voeren wij, indien gewenst en mogelijk, direct voor u uit

  U kunt met een vertrouwd gevoel de weg op

Ook een welkomstcheck voor uw Audi occasion? Maak nu een afspraak bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.