Audi Service App

Een app die fungeert als uw persoonlijke Audi-assistent? Audi ontwikkelde speciaal voor u de Audi Service App. Hieronder leest u in het kort wat u allemaal kunt met de Service App van uw Audi-dealer in Friesland.

Uw persoonlijke assistent

Uitstekende en persoonlijke service is wat u gewend bent van Bourguignon. Dit blijft zo, maar we hebben er nu een handig hulpmiddel bij. De Audi Service App biedt u aanvullende technische ondersteuning. Brandt er een waarschuwingslampje? In de app ziet u in één oogopslag of u door kunt rijden of dat een bezoekje aan onze werkplaats verstandig is. De app geeft u antwoord op de meest voorkomende service vragen. Maar u mag ons natuurlijk ook altijd bellen.

Werkplaatsafspraak

U plant eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak in bij Bourguignon of eventueel een andere Audi-dealer. 

Doe het zelf

Handige tips over wat te doen bij pech onderweg of het onderhouden van uw Audi, zoals het wisselen van een wiel en bijvullen van vloeistoffen.

Dealer locator

Bent u even niet in de buurt van Leeuwarden of Dokkum en heeft u direct professionele hulp nodig voor uw Audi? Met de dealer locator vindt u snel de dichtstbijzijnde Audi-dealer.

Mobiliteitsgarantie

Pech onderweg? Schakel heel eenvoudig via de app de Mobiliteitsgarantie in.

Vertalen

Gaat u naar het buitenland? De Audi Service App vertaalt de meest voorkomende autoproblemen in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Schade melden

Heeft u een aanrijding gehad? Vul via de app het schadeformulier in en plan direct een afspraak voor schade herstel bij Bourguignon.

Fuelfinder

U weet altijd de dichtstbijzijnde pompstations, laadpalen en CNG/aardgas-vulpunten te vinden.

Download de Audi Service App in Itunes of Google PlayStore.