Audi Selectie :plus

Met de Audi Selectie :plus onderscheiden we de occasions op meerdere onderdelen. De Audi mag namelijk niet ouder zijn dan 6 jaar en moet er minder dan 160.000 kilometer op de teller staan. Vervolgens kunt u dan rekenen op de deze zekerheden:

De 130-punten check

Uw Audi occasion moet in topconditie zijn. Bij Audi-dealer Bourguignon voeren we voor elke jonge Audi-occasion een 130-puntencheck uit. Uw Audi wordt grondig gecontroleerd op elk detail en elke functie. Voor elke reparatie of waar nodig onderdelen aan vervanging toe zijn, wordt dit met Audi Originele Onderdelen gedaan.

Pas wanneer Bourguignon een foutloze checklist heeft, is de Audi goed gekeurd voor de Audi Selectie :plus. De 130-puntencheck wordt ondertekend door de occasionsmanager en is zichtbaar in de auto.

Complete Autohistorie

Audi-dealer Bourguignon is bekend met de historie van uw Audi met Audi selectie :plus. Iedere Audi bevat naast de aflveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens fabrieksvoorschriften onderhouden. Aan de hand van de Digitaal Serviceplan en het Audi Serviceplan controleert Bourguignon dat in de fabriekssystemen.

Een Audi Selectie :plus heeft altijd een aantoonbaar bewijs dat de kilometerstand klopt. Hoe komt Bourguignon aan deze informatie? Dit bewijs wordt namelijk afgegeven door de NAP (Stichting Nationale Autopas) te Den Haag.

Uw Audi Financieren?

Met Audi Selectie :plus profiteert u van een financiering op maat, geheel naar uw smaak, keuzes en auto. Ga met een gerust hart de weg op, omdat ook uw financiële kant van Audi Selectie :plus goed geregeld is. Bourguignon zorgt er voor dat u met een groot aantal mogelijkheden uw Audi kunt financieren.

Voor onze zakelijke rijder hebben we Audi Financial Lease en voor de privé rijder is er Audi Private Lease. Dan bent u als Audi bestuurder altijd zeker van vaste maandlasten, een vaste looptijd en een vaste scherpe rente.

Voordelig uw Audi verzekeren

Iedere auto moet natuurlijk worden verzekerd. In dit geval kiest u bewust voor een Audi, dan kiest u natuurlijk ook voor een Audi Car Plus Insurance. De autoverzekering die uniek en speciaal afgestemd is voor uw Audi. De verzekering met uitstekende voorwaarden tegen een voordelige premie. Gedurende 3 jaar bent u verzekerd van een unieke aanschafwaarderegeling en wordt de volledige aanschafwaarde volledig vergoed.

Audi-dealer Bourguignon heeft alle informatie in huis over de Audi Car Plus Insurance. Daarmee bieden wij u een alternatief voor de ‘allriskverzekering’ voor uw Audi met een voordelige premie.

Zekere garantie voor uw Audi

Op elke Audi Selectie :plus occasion zit een uitgebreide garantie van 12 maanden. U weet meteen waar u aan toe bent met de Audi Selectie :plus. Als uw Audi nog fabrieksgarantie heeft, dan geeft Audi Car Plus Assurance voor de periode erna een extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten.

Omruilgarantie

Voor uw gevoel denkt u de ideale Audi gevonden te hebben, maar eigenlijk worden de essentiële wensen die u heeft niet vervuld. Gelukkig kan Bourguignon u gerust stellen dat u een Audi Selectie :plus occasion binnen 14 dagen en/of 1.000 kilometer, in dezelfde staat als bij de levering, voor een gelijkwaardige Audi kunt omruilen. Wilt u een hoogwaardigere occasion? Dan kan dat tegen een bijbetaling. Audi-dealer Bourguignon legt u graag uit wat de spelregels zijn.

Mobiliteitsgarantie

Iedere Audi met Audi Selectie :plus heeft mobiliteitsgarantie. Heeft u bijvoorbeeld pech? Dan kan dit weer snel worden voortgezet bij de dichtstbijzijnde Audi-dealer of een professionele hulpverlener die helpt, ter plekke repareert, biedt vervangend vervoer aan of zorgt voor een hotelovernachting. Deze garantie geldt voor de gehele levensduur van uw Audi uit de Audi Selectie :plus. Het enige waar u aan moet voldoen is de voorwaarde dat uw Audi volgens de fabrieksvoorschriften al het onderhoud moet laten uitvoeren bij Bourguignon.

Inruil

Heeft u een Audi Selectie :plus occasion op het oog? Dan kunt u uw oude auto aanbieden voor een inruil voorstel bij Bourguignon. Aan de hand van de staat van uw auto wordt er een beoordeling gemaakt en een inruilvoorstel uitgebracht.

Proefrit

Pas als u erin gereden heeft, weet u pas echt wanneer het de juiste auto is. Bourguignon overhandigt u dan ook met genoegen de sleutels van uw Audi Selectie :plus occasion naar uw voorkeur. Zodat u kunt ontdekken dat het de juiste auto voor u is.

Welkomstcheck

Een Audi-occasion gekocht maar niet bij de officiele dealer? Dan kunt u bij Audi-dealer Bourguignon een Welkomstcheck laten doen voor slecht €39,-.