SQ5 TDI

Sportiness is calling!

De nieuwe Audi SQ5 TDI

Vlot op de snelweg, praktisch in de stad, soepel door terrein – ervaar de voordelen van de Audi SQ5 TDI. Een doorontwikkeld aandrijfconcept garandeert sportieve rijprestaties, een hoog koppel en verbeterde efficiëntie.

Scherpe lijnen

Het uiterlijk van de Audi SQ5 TDI heeft een eigen stijl. De schouderlijn loopt in een golvende vorm van de motorkap over de flank naar de achterkant. Een duidelijk statement wat dynamiek betreft. Aan de voorkant valt met name de singleframe-grille op. De dakspoiler zorgt voor een sportieve afronding van het ontwerp. Ook in de details is het design hoogwaardig. Zo zijn de verwarmde buitenspiegels met geïntegreerde ledknipperlichten voorzien van aluminiumkleurige kappen. Met de kleur van uw voorkeur geeft u de Audi SQ5 TDI een geheel persoonlijke uitstraling.

 

 

Dynamische rijbeleving

Sterk als een SUV, wendbaar als een sportauto – de Audi SQ5 TDI heeft vele talenten. Het standaard sportonderstel met adaptieve dempers is met 30 millimeter verlaagd ten opzichte van de Audi Q5 met standaard onderstel. Aan de hand van de diverse standen van ons standaard rijdynamisch systeem Audi drive select heeft u directe invloed op de rijbeleving. De optionele dynamic steering draagt ook bij aan het rijcomfort, bijvoorbeeld in bochten en tijdens het wisselen van rijstrook. Met name tijdens inparkeren zult u minder kracht hoeven te gebruiken. De Audi SQ5 TDI is standaard uitgerust met 20-inch lichtmetalen velgen. Optioneel zijn ook 21-inch velgen beschikbaar.

Assistenten op de achtergrond

Onze optionele rijhulpsystemen maken autorijden comfortabel en efficiënt. Als predictive efficiency assist bijvoorbeeld detecteert dat het verderop rustig is op de weg, krijgt u een seintje dat de auto brandstofbesparend kan uitrollen. In druk verkeer kunnen de adaptive cruise control en fileassistent het sturen gedeeltelijk overnemen. Audi active lane assist ondersteunt u bij het volgen van de eigen rijstrook.
 

Elegant, sportief, uitnodigend

Het interieur van de Audi SQ5 TDI is uitgevoerd in donkere tinten. Hoogwaardige decoratiepanelen en naar wensen chique houtapplicaties tillen de elegante ambiance naar een nog hoger niveau. Ga zitten in de standaard sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier. U kunt de zithoogte, afstand tot pedalen en dashboard, zithoek en leuninghoek elektrisch instellen. De zijwangen zorgen ervoor dat u in bochten niet verschuift. Met name tijdens langere ritten zorgt het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak voor een prettig interieurklimaat en een efficiënte ontluchting. Geniet van een interieur dat baadt in het licht.

Sportief met hoofdletter S

 

Niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnenin ziet u dat de Audi SQ5 TDI de sportieve variant van onze SUV is. Een indicatie zijn de S-opschriften. Behalve de sportstoelen zijn ook de verlichte instaplijsten en het aan de onderkant afgevlakte lederen sportstuur van ons markante embleem voorzien.

Intelligente lichttechnologie

Bestel uw Audi SQ5 TDI met vooruitstrevende verlichting in de vorm van de optionele Audi Matrix ledkoplampen. Een camerasysteem met ledlichtbronnen en nauwkeurige optische elementen voorkomt automatisch dat tegemoetkomend verkeer en voorliggers met fel licht worden beschenen. De gebieden ertussenin en ernaast blijven volledig verlicht. Bovendien overtuigen de Audi Matrix ledkoplampen ook door hun design. De markante verlichting is zowel overdag als in het donker goed te herkennen.

Uw digitale cockpit

Hier kunt u het binnenkort voor het zeggen hebben. Vanaf het multifunctionele stuur bedient u de optionele Audi virtual cockpit in uw directe blikveld. Met de optionele MMI navigatie plus met MMI all-in-touch beschikt u over nog meer technologische toepassingen die uw autorit veraangenamen.
 

Dynamisch en functioneel

Dit is nou het mooie van de Audi SQ5 TDI: hij is beresterk, ziet er sportief uit en is tegelijkertijd dagelijks inzetbaar als werkpaard, gezinsvervoerder en boodschappenversleper. Afhankelijk van de positie van de achterbank is de bagageruimte 550 liter groot. Met de bank neergeklapt groeit dat volume tot 1.550 liter.
 

SQ5 TDI