092019 Audi TT RS roadster.jpg

TT RS Roadster

  • Kopen v.a.

    € 106.549,-

  • Bijtelling

    22 %

Audi TT RS Roadster

Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0–8,1 l/100 km
Gemiddelde CO₂-emissie: 182–183 g/km

Met dak open en dak dicht maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Pure roadster-beleving

Blauwe lucht, stralende zon, aangename temperatuur. Een perfecte dag voor de Audi TT RS Roadster. U opent met een druk op de knop de softtop. Dat duurt slechts tien seconden. Vanaf de eerste meter is het alsof u op vakantie bent. Heerlijk rijden op buitenwegen. Intussen geniet u ongefilterd van het licht, de geuren en geluiden van de natuur om u heen.
 

Instappen en plezier beleven

Met een lichte druk op het gaspedaal voelt u de kracht van de volledig nieuw ontwikkelde vijfcilinder lijnmotor. Deze heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 8,0–8,1 l/100 km en een gemiddelde CO₂-emissie van 182–183 g/km. Het geluid bezorgt u – en omstanders – kippenvel. De 2.5 TFSI levert 294 kW/400 pk en 480 Nm en sprint daarmee in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard 7-traps S tronic schakelt zo soepel dat u het amper merkt. De quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor de Audi TT RS Roadster zijn vermogen veilig op de weg kwijt kan. Standaard bedraagt de topsnelheid 250 km/h, maar u heeft de mogelijkheid om deze optioneel tot 280 km/h te verhogen.

Een tijdloze hoogvlieger

De vijfcilinder lijnmotor heeft een speciaal plekje in ons hart. Vanuit de historie is die bijzondere positie goed te verklaren. Het begon allemaal begin jaren tachtig. Met de zuinigheid van een viercilinder en de soepelheid van een zescilinder presteerde de vijfcilinder heel sportief, zowel op de weg als in races en rally’s. Vier decennia later maakt de actuele vijfpitter van Audi nog steeds veel indruk. Geniet van deze bijzondere techniek in de Audi TT RS Roadster.

Wow-factor

De indrukwekkende singleframe-grille met honingraatpatroon, de nieuw ontworpen brede dorpels, de opvallende achterdiffusor en de indrukwekkende ovale RS-uitlaten zijn slechts enkele voorbeelden van het sportieve exterieur van de Audi TT RS Roadster. Met optiepakketten kunt u de auto verder aankleden. Zo is er een set met een matte afwerking in aluminiumkleur van de voorspoiler, achtervleugel en diffusor. Daarnaast is er een pakket met zwarte componenten.
 

Voel de sportiviteit

In de Audi TT RS Roadster mag u zich op diverse speciale RS-elementen verheugen, zoals het lederen RS-sportstuur, de RS-transmissiehendel en de dorpellijsten met aluminium inleg inclusief TT RS-aanduidingen. Ook de voorstoelen met RS-logo’s in de rugleuningen vallen op. Tijdens warm weer profiteert u van de speciale opwarmprotectie in de stoelwangen. Door een uniek kleurpigment in het leder kan de oppervlaktetemperatuur tot wel 20 graden lager uitvallen dan zonder de speciale behandeling. U kunt uw Audi TT RS Roadster nog opwaarderen met optionele designpakketten van Audi exclusive.
 

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi TT RS Roadster is uw commandopost. Intelligente technologieën leveren alle belangrijke informatie. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, ook geschikt voor handschriftherkenning. De innovatieve en standaard Audi virtual cockpit toont alle weergaven in uw blikveld.
 

Duidelijke informatie

De Audi virtual cockpit is een 12,3-inch groot lcd-scherm dat alle vertrouwde functies van een instrumentarium herbergt en daar veel extra informatie aan toevoegt. In de Audi TT RS Roadster toont het high-res scherm onder meer meters voor g-kracht, bandenspanning, schakelmoment, turbodruk, olietemperatuur, vermogen en koppel. Om ook tijdens open rijden probleemloos de spraakbediening te kunnen gebruiken, hebben we microfoontjes verwerkt in de veiligheidsgordel van de Audi TT RS Roadster.

High-end luistergenot

Zomaar muziek beluisteren is er niet bij in de Audi TT RS Roadster. Het optionele Bang & Olufsen Sound System bestaat uit een 680-watt versterker met twaalf luidsprekers en twee basboxen. Deze audio-installatie maakt beslist indruk op u. Een interieurmicrofoon registreert achtergrondgeluiden en past het klankbeeld automatisch aan.

Dat geeft vertrouwen

Slimme hulpsystemen in de Audi TT RS Roadster nemen werk uit handen, zodat u zich goed op de weg en het overige verkeer kunt concentreren. Profiteer bijvoorbeeld van Audi side assist, dat met een led waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de Audi TT RS Roadster binnen de lijntjes te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, weergave van obstakels rondom en een achteruitrijcamera.

Geen haast, altijd genieten

Sporttas in de kofferbak en op naar de sportstudio. De Audi TT RS Roadster is een sportieve pleziermachine voor op bochtige buitenwegen die probleemloos dagelijks inzetbaar is. Inclusief alle extra’s die bij een sportauto van dit kaliber horen.