Werkplaatsafspraak Audi

Is uw Audi toe aan een APK keuring, onderhoudsbeurt of reparatie? Plan vandaag nog online een werkplaatsafspraak in bij uw Audi-dealer in Friesland.

Simpel en snel uw afspraak plannen

Bij Bourguignon kunt u via onderstaand formulier online uw werkplaatsafspraak plannen. Kies het merk van uw auto en de gewenste vestiging. In de kalender kiest u de gewenste datum. Geef in het kort aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Tenslotte vult u uw gegevens in en klikt u op versturen. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging van uw afspraak.

Audi Top Service

Bij Bourguignon gaan we verder dan alleen het repareren, onderhouden of keuren van uw Audi. Wij maken u het zo gemakkelijk mogelijk met onze Audi Top Service. Wij staan klaar om u volledig te ontzorgen. Laat uw agenda geen ruimte vrij om uw Audi te brengen en weer ophalen? Dan doen wij dit graag voor u met onze haal en brengservice. Wilt u liever mobiel blijven? Dan staat er vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets voor u klaar. U kunt de gewenste service selecteren bij het online plannen van uw werkplaatsafspraak.

Telefonische afspraak?

Wilt u toch liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Voor onze garage in Leeuwarden belt u naar: 058 284 7000 en voor onze garage in Dokkum belt u naar: 0519 228 090.