Audi Navigatie update

Is uw navigatiesysteem nog helemaal up-to-date? Met de installatie van een nieuwe navigatie-update voor 2015, bent u verzekerd van de meest actuele kaartinformatie. Bestel het nu bij uw Audi-dealer in Friesland.

Actuele navigatie kaarten

Als u veel reist en vaak op de weg zit, is een navigatiesysteem in uw Audi erg handig. Maar het wegennet is contant in verandering, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Daarom actualiseert Audi regelmatig haar navigatiekaarten. In navigatie-updates vindt u  niet alleen het meest actuele wegennet maar worden ook alle interessante en handige "points of interest", hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en andere interessante bestemmingen geüpdate.

Navigatie update 2015 bestellen?

Wilt u ook over de meest actuele kaarten voor uw navigatie beschikken? Bourguignon regelt dit graag voor u. Wij beschikken altijd over de meest recente update. Kom langs bij uw Audi-dealer in Leeuwarden of Dokkum, of bestel de update online.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

Het is eigenlijk heel simpel. Zegt u Audi, dan zegt u Bourguignon. U vindt nergens anders in Friesland een Audi specialist die meer passie heeft voor, en meer kennis heeft van dit prachtige automerk. Maar voor de zekerheid zetten wij uw voordelen toch even op een rijtje:

»  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Audi

»  Wij werken met originele Audi onderdelen

»  Gratis APK bij een onderhoudsbeurt

»  Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt

»  U behoudt uw fabrieksgarantie