Audi Haal en Brengservice

Is uw Audi toe aan een bezoekje aan de autogarage, maar heeft u geen tijd om uw auto naar onze werkplaats te brengen? Maak dan gebruik van onze haal en brengservice. Wij halen uw Audi op en brengen deze na reparatie weer netjes bij u thuis of op het werk. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Audi dealer in Friesland.

Uw gemak staat bij ons voorop

Bij Bourguignon maken wij het onze klanten graag zo makkelijk en comfortabel mogelijk. Wij begrijpen dat uw Audi een belangrijk vervoersmiddel is en dat het u niet altijd uitkomt om uw auto voor onderhoud of reparatie naar onze werkplaats te brengen. Daarom bieden wij u onze haal en brengservice aan.

Werkplaats in Leeuwarden en Dokkum

Uw Audi halen wij op de door u aangegeven locatie en afgesproken tijd op en rijden wij vervolgens naar onze werkplaats. Hier wordt uw auto zo snel mogelijk onder handen genomen. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, en dit in uw agenda past, brengen wij uw Audi weer netjes bij u terug. Een uitgebreide service voor een aantrekkelijke prijs. Vraag ons bij het maken van uw afspraak naar ons tarief. Het bedrag is namelijk afhankelijk van de te rijden afstand.

Liever een leenauto?

We noemden het al, uw gemak staat bij ons voorop. Is de Audi haal en brengservice geen uitkomst voor u, omdat u simpelweg niet zonder uw auto kunt? Kies dan voor onze vervangend vervoer service.

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, in onze garage Leeuwarden of garage Dokkum.