Audi Direct Aanname

Bij Bourguignon houden wij van een duidelijke, transparante en eerlijke aanpak. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze autotechnicus een inspectieronde van uw Audi te doorlopen, voorafgaand aan een reparatie of onderhoudsbeurt. Plan vandaag nog een afspraak in voor een Audi Direct Aanname bij uw Audi-dealer in Friesland.

Quickscan van uw Audi

Wie kent uw auto beter dan uzelf? Door uw dagelijkse ervaring te combineren met onze technische kennis, komen we tot de beste resultaten. Met de Audi Direct Aanname doen wij samen met u een korte inspectie van circa 20 minuten. Aan de hand van een inspectielijst loopt onze technicus een aantal vaste aandachtspunten langs en beoordeelt hij de algemene staat van uw Audi. Daarnaast is er de gelegenheid om andere punten te bekijken die u zelf tijdens het rijden hebt opgemerkt.

Duidelijke afspraken

Na de Audi Direct Aanname stellen wij een advies op maat voor u op. Hierin staat duidelijk omschreven welke werkzaamheden verricht gaan worden, of bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, wat de kosten zijn en hoeveel tijd het in beslag gaat nemen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Uw voordelen

»  Persoonlijke ontvangst door een gespecialiseerde autotechnicus

»  Advies op maat, afgestemd op uw wensen

»  Vooraf inzicht in de te verrichten werkzaamheden

»  Duidelijke prijsafspraken

»  Geen wachttijden aan de servicebalie

Plan uw werkplaatsafspraak direct online bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.