APK Keuring Audi

Verloopt de APK vervaldatum voor uw Audi binnenkort? Plan vandaag nog een afspraak in voor een APK keuring bij uw Audi-dealer in Friesland. Uw APK wordt bij Bourguignon snel en voordelig geregeld.

APK voor € 25,-

Laten we eerlijk zijn, op een APK keuring zit eigenlijk niemand te wachten. Het is één van de wettelijke verplichtingen waar we simpelweg niet onderuit kunnen. Daarom maken wij het voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk. De kosten voor de APK keuring, inclusief viergastest en roetmeting, bedragen slechts € 25,-. Combineert u de keuring met een periodiek onderhoud, dan is de APK zelfs gratis. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt en u kunt vrijwel altijd de volgende dag al bij ons terecht.

Uitgebreide service

Bij Bourguignon kiest u niet alleen voor kwaliteit en zekerheid, maar ook voor een uitgebreide service. Terwijl uw Audi bij ons APK gekeurd wordt, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Zoals de naam al doet vermoeden, halen en brengen wij u van en naar een gewenste locatie. Liever zelf rijden? Ook dat kan met onze service vervangend vervoer. Gedurende de APK keuring krijgt u de beschikking over een tijdelijke leenauto. Vraag bij het maken van uw afspraak naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Wat wordt er gekeurd?

Bij een APK keuring lopen wij uw auto volledig na volgens de wettelijk voorgeschreven APK eisen. Dit zijn in feite alle zaken die ervoor zorgen dat u veilig en milieuvriendelijk de weg op kunt. Verder controleert onze APK keurmeester ook de gegevens van uw kentekenbewijs. Vergeet uw kentekenbewijs dus niet mee te nemen, anders kunnen wij uw voertuig niet afmelden. Als blijkt dat uw Audi bepaalde reparaties nodig heeft dan overleggen wij de kostenbegroting met u. De meeste vervangingsonderdelen liggen bij ons op voorraad zodat wij uw Audi dezelfde dag nog kunnen herstellen.

Voorkom hoge boetes

We noemden het al, de APK keuring is wettelijk verplicht. Dit betekent dat uw auto gekeurd moet worden vóór de APK vervaldatum. Wanneer uw APK verloopt of, in het geval van een nieuwe auto, wanneer u voor het eerst uw Audi moet laten keuren, vindt u via deze link. Rijden zonder APK is verboden, dus doe dit vooral niet. U loopt risico's op hoge boetes en bij een ongeval kan uw autoverzekeraar een schadevergoeding weigeren. Wees daarom altijd op tijd voor de APK keuring.

Maak nu een afspraak voor APK bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.