APK bij de ŠKODA-dealer

Is uw ŠKODA toe aan de wettelijk verplichte APK keuring? Maak dan vandaag nog een afspraak bij uw ŠKODA-dealer in Friesland. Uw APK wordt bij Bourguignon snel en voordelig geregeld.


Verrassend ŠKODA, verrassend voordelig

ŠKODA verrast haar klanten graag in de positieve zin. En als ŠKODA-dealer doen wij hier uiteraard graag aan mee. Wie ŠKODA rijdt, kan gratis lid worden van VerrassendŠKODA. Als VerrassendŠKODA-lid profiteert u van vele voordelen. Eén daarvan is een voordelige APK Keuring. De kosten voor de APK keuring bedragen normaal € 45,-. Voor u, als VerrassendŠKODA-lid, kost dit slechts € 25,-.

De APK Keuring

Een APK keuring is wettelijk verplicht voor auto's vanaf vier jaar oud (voor dieselauto's drie jaar oud). Dit is niet voor niets. Een APK is namelijk in het leven geroepen voor een betere verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Wanneer en hoe vaak uw ŠKODA APK gekeurd moet worden, is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig en het type brandstof. U vindt de APK vervaldatum op uw keuringsrapport of via de site van de RDW.

Wat wordt er gekeurd?

Bij een APK keuring lopen wij uw auto volledig na volgens de wettelijk voorgeschreven APK eisen:

Verkeersveiligheid:
Remmen, banden, wielophanging, verlichting, schokdempers, ruitenwissers, stuurinrichting, carrosserie, gordels en airbag.

Milieu:
De uitstoot van uitlaatgassen.

Documentatie:
Kilometerstand, voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof.

Wanneer bepaalde reparaties aan uw ŠKODA noodzakelijk zijn, dan wordt dit eerst met u overlegd. Als u de werkzaamheden door ons wenst te laten uitvoeren, gaan wij aan de slag. De meeste ŠKODA vervangingsonderdelen liggen bij ons op voorraad zodat wij uw auto dezelfde dag nog kunnen herstellen.

Maak nu een afspraak voor APK bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.