Aircoservice SEAT

Wilt u zo lang mogelijk profiteren van het aircosysteem in uw SEAT? Laat dat uw airco met regelmaat onderhouden door professionals. Plan vandaag nog een afspraak in voor airco onderhoud bij uw SEAT-dealer in Friesland.

Laat uw airco regelmatig onderhouden

Goed onderhoud aan uw airco is belangrijk om de hoge kwaliteit van de koeling en de lucht te behouden en schade aan het systeem te voorkomen. In uw aircosysteem zit een bepaalde hoeveelheid koudemiddel. Jaarlijks verliest uw airco door kleine lekkages en verdamping ietwat van dit koudemiddel. Tijdens een Airco Onderhoudsbeurt inspecteren wij uw aircosysteem en vullen wij uw airco volledig bij. Ook doen we een speciale fluortoevoeging, zodat eventuele toekomstige lekkages makkelijker traceerbaar zijn. In de onderhoudsbeurt zijn reparatiewerkzaamheden niet inbegrepen. Mocht reparatie noodzakelijk zijn, dan wordt dit vooraf met u overlegd en na akkoord uitgevoerd.

Doe de gratis Aircocheck

Speciaal voor Club SEAT leden hebben wij de gratis Aircocheck. Maar ook als u geen lid bent dan kunt u gebruik maken van deze check voor slechts € 19,95. Tijdens de aircocheck controleren wij of uw airco nog naar behoren functioneert. Zo controleren wij onder meer de temperatuur, de druk van het systeem en bekijken we de belangrijkste onderdelen. Blijkt uit de check dat er bijvoorbeeld te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren wij een Airco Onderhoudsbeurt.

Airco geurbehandeling

Ondervindt u last van onaangename luchtjes in uw airco? Deze worden veroorzaakt door schimmels en bacteriën. Naast een onprettige geur, zorgen deze schimmels en bacteriën ook voor een ongezonde lucht. Het is dus verstandig om uw airco met regelmaat te laten reinigen. Tijdens een Airco geurbehandeling worden alle schimmels, bacteriën en nare luchtjes verwijderd en kunt u écht fris de weg op.

Maak nu een werkplaatsafspraak voor uw airco onderhoud bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.