Aircocheck Volkswagen

Merkt u dat de koelcapaciteit van uw airco achteruitgaat of wilt u controleren of uw airco aan een onderhoudsbeurt toe is? Plan vandaag nog een afspraak in voor een aircocheck bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Aircocheck voor uw Volkswagen

Vrijwel elke nieuwe Volkswagen heeft tegenwoordig een aircosysteem. Prettig om fris achter het stuur te zitten tijdens warme dagen, maar ook nuttig in koude en vochtige periodes om uw beslagen ruiten eenvoudig en snel te laten ontwasemen. Om uw airco in goede conditie te houden, is het verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren. Tijdens een aircocheck controleren wij uw airco op de werking van de volgende essentiële onderdelen:

» Controle koelende werking

» Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Airco Service Volkswagen

De aircocheck is een van de onderhoudsvormen van de Airco Service van Volkswagen. Het is in feite de eerste stap die genomen moet worden om te bekijken hoe uw aircosysteem ervoor staat en of verdere behandeling of reparatie nodig is. Behandelingen die voort kunnen vloeien uit een aircocheck zijn:

Als het huidige filter stofdeeltjes, pollen en uitlaatgassen niet voldoende meer tegenhoudt, is het filter aan vervanging toe.

Ruikt u onaangename geurtjes in uw auto zodra uw airco aangaat? Dan is uw aircosysteem toe aan een geurbehandeling.

Tijdens een onderhoudsbeurt vullen wij uw airco en controleren wij het systeem op defecten en lekkages.

Uit de aircocheck kan ook naar voren komen dat reparatie noodzakelijk is. Is dit bij uw airco het geval, dan overleggen wij eerst de kosten met u. Bij akkoord zorgen wij dat de geconstateerde problemen zo snel mogelijk verholpen worden.

Maak nu een werkplaatsafspraak voor een aircocheck bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.