Airco Service Volkswagen

Uw airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om de koelcapaciteit te behouden, maar ook voor een langere levensduur en, niet onbelangrijk, voor de kwaliteit van de lucht die u inademt. Meer weten? Plan vandaag nog een afspraak in voor de Airco Service van Volkswagen bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Waarom uw airco onderhouden moet worden

Merkt u dat de koelcapaciteit van uw airco afneemt of ruikt u onaangename luchtjes? Dit zijn duidelijke tekenen dat uw airco aan onderhoud toe is. Maar ook wanneer u geen duidelijke symptomen merkt, kan het zomaar zijn dat uw aircosysteem niet meer optimaal functioneert. Er kunnen schimmels en bacteriën ontstaan, die de kwaliteit van de lucht die u inademt aantasten. Met de Airco Service van Bourguignon behoudt u de maximale werking van uw aircosysteem.

Heeft u airco onderhoud nodig

Om te bepalen of uw airco aan een onderhoudsbeurt toe is of één van onze andere onderhoudsopties, voeren we eerst een aircocheck uit. Aan de hand van een checklist bepaalt onze monteur de status van uw airco. Constateert hij problemen dan worden de kosten voor onderhoud en/of reparatie van uw airco eerst uitvoerig met u besproken. Na uw goedkeuring verhelpen wij de geconstateerde defecten.

De opties van onze Airco Service

Met de Aircoservice van Volkswagen heeft u de keuze uit de volgende onderhoudsopties:

Maak nu een werkplaatsafspraak voor uw airco onderhoud bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.