Airco geurbehandeling Volkswagen Bedrijfswagens

Ruikt u een onaangename geur in uw Volkswagen bedrijfswagen als u de airco aan heeft? Grote kans dat het systeem aan een airco geurbehandeling toe is. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Gezonde en frisse lucht

Wanneer uw airco niet met enige regelmaat wordt gereinigd, nestelen bacteriën en/of schimmels zich in het systeem. Deze micro-organismen ontstaan door het vochtige klimaat en temperatuurwisselingen. Het resultaat is vaak een onaangename geur zodra u uw airco aanzet. Maar naast de vervelende geur, kleven er ook gezondheidsrisico's aan een onfrisse airco. Wij adviseren u daarom uw airco eens per jaar te laten reinigen.

De Airco Geurbehandeling

De airco geurbehandeling is in feite een reinigingsbehandeling. Het systeem wordt gedesinfecteerd en micro-organismen worden grondig verwijderd zodat uw airco niet alleen fris en schoon ruikt, maar dit ook daadwerkelijk is. Na de geurbehandeling gaat u de weg weer op met een gezond aircosysteem.

Gratis i.c.m. Airco Onderhoudsbeurt

Naast een geurbehandeling is het heel belangrijk dat uw airco regelmatig wordt onderhouden. In feite staat een airco onderhoudsbeurt gelijk aan airco vullen. In het systeem zit een bepaalde hoeveelheid koudemiddel. Door verdamping en kleine lekkages verdwijnt dit koudemiddel langzaam uit uw aircosysteem. Om de functionaliteiten van uw airco te behouden, dient uw airco tijdig bijgevuld te worden. Naast het vullen van uw airco, kijken wij tevens of er defecten of lekkages zijn waarvoor reparatie benodigd is en verrichten wij gratis een airco geurbehandeling. 

Maak nu een werkplaatsafspraak voor een airco geurbehandeling bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.