Airco geurbehandeling Volkswagen

Ruikt u een onaangename geur in uw Volkswagen zodra u de airco aanzet? Dan is uw aircosysteem toe aan een airco geurbehandeling van Bourguignon. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Weg met vieze luchtjes

Een airco die nare, muffe luchtjes in uw auto verspreid? Bijna iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Die onaangename geur wordt vaak veroorzaakt door bacteriën en/of schimmels. Deze micro-organismen ontstaan door het vochtige klimaat en temperatuurwisselingen in uw aircosysteem. Naast de onprettige geur, kleven er ook gezondheidsrisico's aan een niet-schone airco. Het is dus belangrijk dat u uw airco tijdig laat reinigen.

Wat houdt de airco geurbehandeling in?

Tijdens een airco geurbehandeling wordt uw aircosysteem grondig gereinigd. Naast de vieze luchtjes worden ook micro-organismen verwijderd. Bacteriën en schimmels krijgen geen kans om zich in uw airco te nestelen. Uw airco ruikt dus niet alleen schoon, hij is écht schoon. Nu kunt u de weg weer op met een fris en gezond aircosysteem. Ons advies is om één keer per jaar een airco reiniging uit te laten voeren.

Airco onderhoud nodig?

Naast een geurbehandeling kan het zijn dat uw airco toe is aan een onderhoudsbeurt. In uw aircosysteem zit namelijk een bepaalde hoeveelheid koudemiddel dat langzaam maar zeker verdampt of door kleine lekkages uit uw airco verdwijnt. Om uw koelcapaciteit te behouden is het belangrijk om uw airco tijdig bij te vullen. Dit doen wij tijdens een airco onderhoudsbeurt, en we kijken tevens of er defecten of lekkages zijn waarvoor reparatie benodigd is.

Maak nu een werkplaatsafspraak voor een airco geurbehandeling bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.