Terug

Acties

De Volkswagen Bedrijfswagen wintercheck + winterpakket

De Volkswagen Bedrijfswagen wintercheck + winterpakket

Voor uw veiligheid en comfort is het raadzaam om een Wintercheck te doen.

Slim: Wintercheck inplannen.

Uw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt uw bedrijfswagen flink op de proef. Wilt u veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de Wintercheck doen bij Bourguignon. Tijdens deze nuttige winterbeurt controleren ervaren servicemonteurs uw wagen op 20 cruciale punten, die zo in topconditie blijft. De check kost slechts € 16,50 en u ontvangt óók GRATIS het handige Car Care-winterpakket.

Werkplaatsafspraak maken

Accu_4.jpg

Als het nodig is gratis een nieuwe accu.

Een van de belangrijkste onderdelen die wordt gecontroleerd tijdens de Wintercheck is de accu. Deze is in de winterperiode verantwoordelijk voor maar liefst 50% van de strandingen. Blijkt uw accu tijdens de controle niet in orde, dan krijgt u gratis een nieuwe (inclusief montage)*.

We gaan zelfs verder: als uw accu tijdens de check in orde is maar u vóór 28 februari toch strandt vanwege een defecte accu, ontvangt u alsnog een nieuw exemplaar. Ook gratis.

* Actie loopt van 1 november t/m 28 februari 2018.

Visual_wintercheck_punten.jpg

Matten_2.jpg

Rubberen mattenset.

Uw interieur beschermd.
Tijdens de natte maanden kunt u niet voorkomen dat u vocht en vuil meeneemt als u de wagen in stapt. Met deze tweedelige rubberen mattenset blijft uw interieur als nieuw. Nu vanaf €29,95 excl. BTW.

Navigatie_visual_1.jpg

Navigatie update

Veranderende wegen de baas.
Bereik zonder omwegen uw bestemming. Het wegennetwerk verandert continue, daarom kunt u nu extra voordelig uw kaart van West-Europa updaten. Zo bent u weer helemaal aangesloten.

Ruitenvloeistof-1.jpg

Ruitensproeiervloeistof.

Goed zicht van levensbelang.
In de donkere maanden is een vieze voorruit extra hinderlijk, en soms zelfs uitermate gevaarlijk. Zorg daarom dat u altijd voldoende ruitenwisservloeistof bij u heeft. Met deze voordelige 5 liter can (werkzaam tot - 20˚C) zit u altijd goed. Slechts € 4,10 excl. BTW.

Winterbanden_40.jpg

Winterbanden.

Vanaf € 50 per band.
Met winterbanden altijd veilig de winter door. Kopen, wisselen of vervangen: Volkswagen Bedrijfswagens helpt u ook als het glad wordt!

Werkplaatsafspraak maken