Accountmanager Zakelijk/MKB (m/v, fulltime)

Dit fragment komt uit de film ‘The Wolf of Wall Street’ van Martin Scorsese. In dit fragment wordt op mooie wijze de basis van het verkopen geïllustreerd: je kan nog zo’n mooi product of dienst hebben, pas als iemand de noodzaak ervan inziet zal deze ingaan op het aanbod. “Sell me this pen!”.

Welk antwoord geef jij ons?

De vacature

Heb je passie voor auto’s? Ben jij een ervaren buitendienst accountmanager, een uitstekende netwerker en heb ruime ervaring in relatiebeheer en acquisitie?

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Zakelijke markt word je verantwoordelijk voor alle zakelijke relaties binnen Friesland. Als visitekaartje van Bourguignon onderhoud je alle bestaande zakelijke klanten. Daarnaast valt het acquireren van nieuwe klanten in de regio Friesland ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je voert telefonische verkoopgesprekken, bezoekt bestaande en nieuwe klanten. Je kunt anticiperen op hun mobiliteitsbehoefte door het aanbieden van de verschillende producten en diensten zoals financieringen. Door jouw charismatische, open en resultaatgerichte houding straal je vertrouwen uit en weet je klanten voor je te winnen en aan je te binden. Afspraak is afspraak, waarbij je denkt en werkt in mogelijkheden en kansen. Onze doelgroep bestaat uit bedrijven binnen het MKB in de regio Friesland. Je fungeert als spil tussen Bourguignon, onze relaties en de verkopers in de showroom.. Ook werk je nauw samen met het management van Bourguignon en rapporteer je aan de directie.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denk niveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een buitendienstfunctie;
  • Ervaring in de lease (auto)branche is een pré, maar zeker geen must;
  • Een eigen netwerk in de regio Friesland is een pré;
  • Klantgericht handelen en denken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Proactief, zelfstandig en resultaatgericht;
  • Géén 9-5 mentaliteit.

Verder kan je optimaal presteren in een hectische en dynamische omgeving en weet jij een grote bijdrage te leveren aan onze commerciële doelstellingen. Je bent een proactief persoon en bent dan ook steeds bezig met het zoeken naar kansen waarbij je initiatieven kunt ontplooien. Tevens ben je woonachtig in- of rondom Leeuwarden. Door jouw charismatische, open en resultaatgerichte houding straal je vertrouwen uit en weet je klanten voor je te winnen en aan je te binden. Gemiddeld 1 dag per week ben je op de vestiging in Leeuwarden voor de administratieve afwikkeling en het geven van terugkoppelingen over de commerciële activiteiten.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team met hardwerkende collega´s. Wij bieden een marktconform salaris, een auto van de zaak, opleidingen en trainingen. Daarnaast bieden wij je een leidende rol in het verder professionaliseren van onze zakelijke tak. Je hebt een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf en unieke coaching on the job om je verder te kunnen ontwikkelen.

Contactpersoon vacature

Roy.vergnes@bourguignon.nl
+316 1209 9866

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Heb je daarnaast ook nog een goed gevoel voor humor en ben je een vrolijke en aardige collega? Reageer dan snel via onderstaand formulier en stuur ons je motivatie en curriculum vitae toe.