8 Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

Als bedrijf wilt u toch kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen(s)? Met een Volkswagen bedrijfswagen weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw afspraken richting uw klanten altijd waarmaken. Dankzij onze 8 servicebeloften blijft u altijd mobiel. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak met uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Ook geopend buiten reguliere werktijden

Bij Bourguignon staan we altijd voor u klaar staan. Niet alleen tijdens de reguliere openingstijden, maar ook op zaterdag. Zo kunt u ook buiten reguliere werktijden bij ons terecht voor gepland onderhoud of onverwachte reparaties.

Direct geholpen bij autopech

Binnen een uur zijn onze servicemonteurs bij u, en binnen twee uur bent u weer op weg. Is uw bedrijfswagen niet direct te repareren dan regelen wij voor u vervangend vervoer. Deze pechservice is volledig gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij Bourguignon.

2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Bij ons kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Na een reparatie of onderhoudsbeurt verwachten wij u dan ook eigenlijk niet meer terug. Maar mocht dat onverhoopt wel nodig zijn, dan ontvangt u twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Afspraak is afspraak

Uw tijd is waardevol en daarom zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip klaar is. Bij Bourguignon houden wij ons aan onze afspraken. Mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn, dan bellen wij u direct op met een passende oplossing. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

Kleine reparaties direct klaar

Ook zonder afspraak kunt u bij ons direct terecht. Kleine reparaties die binnen een uur te repareren zijn, lossen wij meteen voor u op, zodat u snel weer de weg op weg kunt.

We halen en brengen u of uw bedrijfswagen graag

Laat uw agenda geen ruimte vrij om uw Volkswagen bedrijfswagen te brengen voor onderhoud of reparatie? Dan doen wij dit voor u. Wij halen uw voertuig bij u op en brengen deze netjes weer terug. Wilt u uw bedrijfswagen liever zelf brengen? Geen probleem. Dan brengen wij u graag kosteloos even weg en halen u weer op zodra uw bedrijfswagen klaar is. Of u krijgt vervangend vervoer mee.

Alles onder één dak

Al uw zaken rondom uw Volkswagen bedrijfswagen overzichtelijk geregeld via één specialist. Bourguignon heeft alle specialismen in huis. Van het repareren van een sterretje in uw voorruit tot het repareren van een deuk in uw voertuig. Maar ook maatwerk oplossingen zoals het bestickeren van uw bedrijfswagen en het inrichten van uw laadruimte.

Besparen door slim onderhoud

Kosten besparen met goed onderhoud? Wij helpen u graag met uw kosten laag te houden door altijd te kiezen voor de meest optimale en voordelige oplossing. Bij Bourguignon denken we met u mee.