Bandenwissel bij Bourguignon

Het is weer tijd voor winterbanden.

Een belangrijke oorzaak van auto-ongevallen in de herfst- en winterperiode is een slechte voorbereiding op de dalende temperatuur en weersomstandigheden. De eerste nachtvorst hebben we inmiddels achter de rug. Stilletjes aan wordt het al wat kouder en gaan we weer richting de winter. Daarbij is afgelopen weekend de wintertijd in gegaan. Dit betekent dat het tijd is voor de montage van winterbanden. Daarom raden wij u aan om bij een temperatuur onder de 7 graden uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Uw zomerbanden zijn toe aan een paar maanden rust en uw winterbanden zijn klaar voor veel veilige kilometers.

Bandenopslag nodig?

Beschikt u niet over een ruimte om uw autobanden op te slaan en/of wilt u er zeker van zijn dat de functionele eigenschappen van uw banden zo lang mogelijk behouden blijven? Laat uw banden tegen een aantrekkelijk tarief opslaan in het vijf ***** bandenhotel van Bourguignon. Lees meer over het bandenhotel van Bourguignon.

Webshop winter- en zomerbanden

Het rubber van winterbanden verschilt van dat van zomerbanden, in dat het soepeler is en blijft tot extreem lage temperaturen. Hierdoor plakken de banden beter op de weg. Verder hebben winterbanden een ander profiel dan zomerbanden, waardoor sneeuw op de weg makkelijker kan worden afgevoerd. In koude weersomstandigheden met sneeuw is de wegligging van winterbanden beter dan zomerbanden. Voorkom onnodige slijttage, genereer een kortere remweg, bespaar brandstof en hoor minder geluid in de auto. Ook het gebruik van seizoensbanden draagt bij aan veilig en comfortabel rijden. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan winter- en zomerbanden.

Helpdesk

Iris

Iris

Contact opnemen

 
 
 
 
 
 
 

Heeft u een vraag?

 
 
 
 
 
 

Bel mij terug verzoek

 
 
 
 
 

Heeft u een klacht?

 
 
 
 
 

Favorieten

U heeft nog geen favoriete auto's toegevoegd